Menu

Arkisto

Vuohijärven luonto- kulttuuritalon numerosta soitellaan huijauspuheluita.

12.08.2020

HUOM. Vuohijärven luonto- kulttuuritalon numerosta soitellaan huijauspuheluita. Älkää vastatko tai soittako takaisin numerosta 0503388111 tuleviin puheluihin nyt. Samoin jos teille soitetaan tietoturvaongelmiin vedoten huonolla suomella/englannilla, niin kannattaa ehkä sulkea puhelu heti. Me olemme olleet yhteydessä operaattorimme sekä poliisiin, mutta tällä hetkellä emme voi asialle mitään. Puheluissa ilmeisesti pyritään kalastelemaan tietoja väärinkäytöksiä varten.

Päiväys 12.8.2020

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo avaa oven Salmelan ja Tuomas Hoikkalan yksityiskokoelmiin

30.06.2020

Poikkeustilanteesta johtuen Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo avautuu kesällä 2020 vain heinäkuuksi. Esillä on kiinnostava kokoelma, joka rakentuu Salmelan testamenttilahjotuksena saamista teoksista sekä Salmelan nuorten taiteilijoiden teoksista. Suunniteltu revontuli -aiheinen näyttely siirtyi yllättävän epidemiatilanteen takia tulevaisuuteen.

 

Kesän 2020 näyttelyssä on esillä teoksia mm. Pekka Haloselta, Ferdinand von Wrightiltä sekä klassista taidetta 1900-luvulta. Modernimpia teoksia on esillä Salmelan taiteilijoilta. Mukana on mm. kokoelma taidemaalari Joel Sieversin värikylläisiä maalauksia. Rakkauspuistossa on esillä kuvanveistäjä Martti Metsämaan teoksia.

 

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo on avoinna 1.-31.7.2020 joka päivä klo 11-18. Kahvila Kaakkuri palvelee näyttelykävijöitä päivittäin.

Design: Haaja