Fi
Menu

Näyttelyt

JÄRVIEMME VEIJARIT

Aika: 2.6.-26.8.2018 klo 11:00 - 18:00

Paikka: Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Liput: Aikuinen 7 €

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalossa on kesällä 2018 esillä näyttelykokonaisuus Järviemme veijarit. Suomen järvissä asustavat norpat ja kalat ilahduttavat katsojaa ja kertovat samalla luontomme tilasta.

Taiteilijoina nähdään valokuvaaja Juha ”Norppa” Taskinen, graafikko, kuvittaja Sakke Yrjölä, vedenalaiskuvaaja Pekka Tuuri sekä kuvanveistäjä Samuli Alonen.

 

MUISTONÄYTTELY SEPPO POLAMERI

Aika: 2.6.-26.8.2018 klo 11:00 - 18:00

Paikka: Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Liput: Vapaa pääsy

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon erikoisnäyttelyssä on esillä luontomaalausten mestari Seppo Polameren (1936-2017) muistonäyttely.

Seppo Polameri oli taiteilija ja erämies, yksi suomalaisen erätaiteen mestareista. Hän opiskeli Taideteollisen oppilaitoksen graafisen suunnittelun linjalla, mistä valmistui 1962. Seppo Polameri suunnitteli ja kuvitti suuren määrän kirjojen kansia ja luonto-aiheisia kirjoja, sekä taidegrafiikkaa. Yksi tärkeimmistä Seppo Polameren töistä oli Luonnontieteelliselle Museolle Helsingissä suunnitellut Dioraama taustat ja niiden toteutus. Työ kesti useita vuosia. Vuonna 2015 Suomen metsästymuseossa Riihimäellä järjestettiin Polameren yksityisnäyttely ” Erätaiteen mestari ”. Vuonna 2013 Seppo Polamerelle myönnettiin Kuvittajat ry:n Kieku – palkinto elämäntyöstä.

 

 

 

 

 

Design: Haaja