Menu

Näyttelyt

Ennakkonäyttö klo 12-18

Aika: 5.6.2020 klo 12:00 - 18:00

Paikka:

Liput: Aikuinen 7 €

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon kesänäyttely on avoinna ennakkoon perjantaina 5.6. klo 12-18.

Näyttely on koottu Taidekeskus Salmelan ja Tuomas Hoikkalan kokoelmista. Taiteilijoina mm. Pekka Halonen ja Ferdinand von Wright. Esillä on myös Joel Sieversin värikylläinen maalauskokoelma. Näyttelyliput 0-7 €/hlö. Lisätietoja näyttelystä kulttuurivuohijarvi.fi

Myös Kahvila Kaakkuri palvelee, josta maailman parhaat korvapuustit, myös ennakkotilauksesta vaikka kotiin viemisiksi (p. 050 3388 111).

Kesännäyttelyn varsinainen avajaispäivä on 1.7.2020.

Kesänäyttely

Aika: 1.7.-31.7.2020 klo 11:00 - 18:00

Paikka: Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Liput: Aikuinen 7 €

VUOHIJÄRVEN KESÄNÄYTTELY

Avoinna 1.7. – 31.7. 2020 viikon jokaisena päivänä klo 11.00- 18.00

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo avaa ovensa heinäkuussa. Konsuli, Taidekeskus Salmelan toiminnanjohtaja Tuomas Hoikkala on koonnut näyttelyn Taidekeskus Salmelan kokoelmista ja heinäkuun ajan se on nähtävillä kulttuuritalon näyttelytilassa. Taiteilijaniminä mm. Pekka Halonen ja Ferdinand Von Wright, esillä on myös Joel Sieversin värikylläisiä maalauksia.

Kahvila Kaakkurin tilavassa salissa voi tuoreet pullat, toscakakun tai suolaisen piirakan nauttia turvallisesti ja väljästi niin, että henkilömäärä pidetään ohjeistuksen mukaisesti sopivana. Kahvilan antimia voi nautiskella myös katetulla ulkoterassilla tai sään salliessa hurmaavassa rakkauspuistossa. Rakkauspuiston portit ovat avoinna kaikille kahvila- ja näyttelyasiakkaille koko heinäkuun ajan.

Me täällä Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolla haluamme suoda asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen ja viihtyisän käyntikokemuksen näinä erikoisina aikoina. Kiinnitämme erityistä tarkkaavaisuutta pintojen ja tilojen puhtaanapitoon ja pidämme huolta siitä, että turvaetäisyyksiä on mahdollista noudattaa.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi kahvilaan ja kesän näyttelyyn!

What do you want to do ?

New mail

Design: Haaja