Menu

Ajankohtaista

Valokuvausretki Repovedelle ja varoalueelle 20.10.

04.10.2018

Lähde valokuvausretkelle Repoveden kansallispuiston sellaisiin osiin, jossa liikkuminen on mahdollista vain erikoisluvalla ja ihmisen liike muutenkin harvinaista. Retki lähtee Saarijärven pysäköintialueelta ja suuntaamme kohti varoaluetta. Matkan varrella tarjolla upeita kuvausmaisemia mm. Repoveden luontokuvakilpailua ajatellen. Retken puolivälissä pysähdytään evästauolle Lojukosken nuotiopaikalle (omat eväät).

Oppaana toimii Sami Hänninen / Tervarumpu

Aika: lauantai 20.10.2018 klo 10.00 (paluu klo 16 mennessä)
Paikka: Saarijärven pysäköintialueella (Kuismantie 990, Kouvola)
Hinta: 15 €/hlö

Ilmoittaudu retkelle maksamalla retki verkkokaupassa www.taidekeskussalmela.fi/tuote/valokuvausretki. Kun olemme käsitelleet tilauksen, saat paluuviestinä tarkemmat ohjeet, jotka sinun tulee hyväksyä sähköisesti ennen retkeä.

Ilmoittaudu 18.10. mennessä. Retki toteutetaan jos lähtijöitä on vähintään 5.

Retki järjestetään osana valtakunnallista Repoveden luontokuvakilpailua. Kilpailussa etsitään pysäyttäviä kuvia Repoveden kansallispuistosta. Kilpailussa on kaksi eri sarjaa; aikuiset sekä lapset ja nuoret. Kilpailuun voivat osallistua valokuvauksen ammattilaisten lisäksi myös valokuvausta harrastavat luontovalokuvaajat. Lue lisää www.kulttuurivuohijarvi.fi/luontokuvakilpailu

Design: Haaja